Opinie

Polish Kitchen
4.8
Based on 160 reviews
powered by Google
István Palugyay
István Palugyay
06:11 06 Feb 20
Friendly service, great food
Andrzej M
Andrzej M
17:05 10 Nov 19
Great place Tasty Food High Recomendation
Janis Krauklis
Janis Krauklis
16:07 20 Oct 19
Kebabs are giant size, ordered two large but was enough for 4 people and left over. Ordered one chiken and one mixed... but get one mixed and one lamb. Waiting time was over 30 min on Sunday afternoon.czytaj więcej
TheNiggeth .
TheNiggeth .
16:01 27 Sep 19
Small little restaurant with some amazing food to offer! Deffinitely worth a try! Very very generous portions and the... flavours are amazing. Highly recommended! We are turning into regulars there now 😋😋😋😋czytaj więcej
Paulina W
Paulina W
09:30 16 Apr 19
Good food. Would help if the menu was in Polish & English, only the daily specials are translated. Quite difficult... translating and knowing what each dish is. It's also quite inconvenient only doing certain dishes on certain dates, would be nice to have more variety. The waitresses/ cooks chose who to bring food to the table to and who to leave it at counter, not very fair. You either serve all customers or leave the dishes at the counter for all customers to collect, don't pick and choose.czytaj więcej
Zobacz wszystkie opinie
Polish Kitchen U Gutka Peterborough
5.0
Based on 115 reviews
powered by Facebook
Izabela Kruszewska
Izabela Kruszewska
2020-10-30T07:25:49+0000
Wszystko super doprawione, porcje duże, ceny idealne ,obsługa bardzo miła poprostu mega . POLECAM
Tomek Rakoczy
Tomek Rakoczy
2020-10-24T10:02:06+0000
Miła obsługa, duże i bardzo smaczne porcję. Polecam!💪😊😋
Artur Kot
Artur Kot
2020-10-23T15:17:29+0000
Bardzo smaczne i domowe jedzenie. Bardzo miła obsługa.
Ania Gajewska - Stawska
Ania Gajewska - Stawska
2020-10-17T21:22:14+0000
Obiadziki pychoooota😊Polecam
Grzegorz Gadziński
Grzegorz Gadziński
2020-09-27T12:05:17+0000
Wystarczy powiedzieć że smacznie za każdym razem. porcje znakomite.
Arkadiusz Cichosz
Arkadiusz Cichosz
2020-09-24T18:22:56+0000
Super Jedzenie Smaczne Kebab 🥙
Zosia Łoś
Zosia Łoś
2020-06-28T19:45:55+0000
Pyszne jedzonko 👍 polecam!
Sylwia Roj
Sylwia Roj
2020-06-21T15:39:51+0000
Kebab mega duże porcje dużo warzyw pychota nie dałam rady zjeść na raz będę próbowała innych dań rodzinka... zadowolona ja tez bo nie musiałam gotować hehe polecamread more
Aneta AN
Aneta AN
2020-05-26T21:28:25+0000
pierożki z mięsem pierwsza klasa👌👍😋😋😋 Gorąco Polecam👍👌😋 i Pozdrawiam😘
Justyna Grzegorczuk
Justyna Grzegorczuk
2020-05-19T13:26:01+0000
Polecam z całego serca pyszne jedzonko i miła atmosfera 🙂
Ewa Janus-Wołoszyn
Ewa Janus-Wołoszyn
2020-02-14T01:54:49+0000
Jednym słowem Pycha! 🥟🌮🍔🍗🥘🥗🍲
Bartlomiej Dominik Bujak
Bartlomiej Dominik Bujak
2020-02-02T17:51:47+0000
W dużym skrócie, duże porcje, smacznie, i w rozsądnej cenie, polecam👌
Dasha Danonka
Dasha Danonka
2020-01-19T17:15:29+0000
ocenj vkusno,prikoljno cto mozno zakazatj,priexatj i zabratj
Renata Mazur
Renata Mazur
2019-12-31T03:11:47+0000
Maja swietna kuchnie uwierzcie prawie jak u mojej babci
Kaja Wojtaszek
Kaja Wojtaszek
2019-12-04T16:04:43+0000
Codziennie pyszne obiady
Andrzej Majerski
Andrzej Majerski
2019-12-01T16:06:48+0000
Great food and Crew Thank You
Agata Zygner
Agata Zygner
2019-11-30T19:34:45+0000
Bardzo smaczne jedzenie i mega duże porcje, gorąco polecam
Lesniowski Malwina
Lesniowski Malwina
2019-11-10T16:50:23+0000
przepysznie,swiezo i domowo.. polecam!!!
Daniel Lesniowski
Daniel Lesniowski
2019-11-03T14:48:31+0000
Dobre jedzonko i przystepna cena. 👏👏👏🇵🇱
Marzena Sulima
Marzena Sulima
2019-11-02T11:52:45+0000
Jedzenie pyszne, porcje ogromne placek po węgiersku rewelacja, kuchnia wyśmienita.
Andreea Bîra
Andreea Bîra
2019-10-26T16:51:25+0000
Tasty food, and relaxing atmosphere. I recommend from the bottom of my heart
Adam Danecki
Adam Danecki
2019-09-07T16:28:08+0000
Bardzo smaczne potrawy oraz profesjonalna obsługa.
Agnieszka Wojtowicz
Agnieszka Wojtowicz
2019-07-29T10:59:42+0000
Przepyszne jedzenie ,mega porcje 😊
Ryszard Czerniak
Ryszard Czerniak
2019-07-24T17:40:25+0000
Polecam jak najbardziej Kebab najjjlepszy w mieście!!!!
Kasia Knapik
Kasia Knapik
2019-07-13T18:29:52+0000
Najlepszy kebab w miescie!!!! Gorąco polecam jest przepysznie 🙂
Edva Mackevic
Edva Mackevic
2019-07-12T14:50:09+0000
Big plates for the price and best kebab in Peterborough.for now best place
Paulina Lina Wojtecka
Paulina Lina Wojtecka
2019-07-07T14:02:02+0000
bardzo dobre jedzonko! polecam 🙂
Kinga Wilson
Kinga Wilson
2019-06-23T13:49:00+0000
Pierś z kurczaka po szwajcarsku dzisiaj pobila wszystko. PYSZNE 😊👨‍🍳👏👍🍴🍽
Natalia Bojarska
Natalia Bojarska
2019-06-09T12:55:58+0000
Jak u mamy 😍 polecam palce lizać 😉
Magdalena Szyputa
Magdalena Szyputa
2019-06-05T15:27:00+0000
Już dawno nie jadłam tak pysznej zapiekanki ,mega .....polecam
Beata Coo
Beata Coo
2019-06-03T16:24:47+0000
Bardzo dziękujemy za pyszne jedzenie na przyjęcie komunijne. Wspaniała obsługa, jedzenie domowe bardzo dobre. Ja i... moi goście bardzo zadowoloni. Polecam i serdecznie pozdrawiam.read more
Edyta Krzywdzinska
Edyta Krzywdzinska
2019-05-31T14:45:03+0000
Smaczne i świeże jedzonko! !!!
Katarzyna Zielinska
Katarzyna Zielinska
2019-05-28T10:32:10+0000
Pyszne domowe polskie obiady
Agata Bentley
Agata Bentley
2019-05-28T09:10:08+0000
Polecam bardzo catering na komunię. Jedzenie pyszne, dowóz na czas, goście zadowoleni
Karolina Warwińska-Wilczewska
Karolina Warwińska-Wilczewska
2019-05-27T18:22:55+0000
Bardzo bardzo polecam :). Obsługa bardzo miła - jedzenie rewelacja :). Zamawialiśmy obiad na komunie i jesteśmy... bardzo miłe zaskoczeni . Napewno jeszcze nie raz skorzystamy . Bardzo dziękujemy !!!!!read more
Kasia Hanulak
Kasia Hanulak
2019-05-19T15:01:31+0000
Najlepsze obiady w Peterborough. Polecam!
Robson Mam
Robson Mam
2019-05-10T13:35:53+0000
Super że już wróciliście. Jak zawsze pyszne jedzenie. Pozdrawiam i polecam.!!!!
Paweł Baradziej
Paweł Baradziej
2019-04-17T14:53:59+0000
Bardzo dobre jedzenie, tanio, bardzo miła obsługa 😋😋😋
Adrian Mistrz Szyd
Adrian Mistrz Szyd
2019-04-11T14:02:29+0000
Dobre jedzenie ale troszkę długo się czeka ale warto 🙂
Aneta Marzec
Aneta Marzec
2019-03-31T09:50:35+0000
Super jedzenia miła obsługa polecam w 100%
Ilona Patalon
Ilona Patalon
2019-03-30T17:33:51+0000
Super, polecam. Duza porcja za mała cenę
Adela Dettlaff
Adela Dettlaff
2019-03-24T16:54:17+0000
Jedzenie swieze i pyszne. Mila i profesionalna obsluga. Napewno jeszcze wrocimy 👍5⭐
Alexandra Gazdowicz
Alexandra Gazdowicz
2019-03-24T14:33:26+0000
Dziękuję za jedzenie to było bardzo smaczne
Feri Leika Grich
Feri Leika Grich
2019-03-23T23:15:02+0000
Enjoyed fresh homemade delicious food! Would definitely recommend to anyone.. Fantastic!!
Anna Maria Sarnecka
Anna Maria Sarnecka
2019-03-21T16:16:42+0000
Polecam...pyszny obiadek.. I porcja solidna...👌👌
Tomasz Adamowicz
Tomasz Adamowicz
2019-03-14T09:35:40+0000
Poezja smaku! każdą część z każdego dania chciało by się smakować w nieskończoność, no i oczywiście... przemiła obsługa. Na pewno wrócimy jeszcze wiele wiele razy.read more
Martyna Tatiana Białacka
Martyna Tatiana Białacka
2019-03-06T18:49:12+0000
Bardzo dobre jedzenie🍴 Polecam!😊👍
Damian Kramarz
Damian Kramarz
2019-02-28T19:45:14+0000
10/10 must come back here!
Klaudia Kolsut
Klaudia Kolsut
2019-02-28T15:15:18+0000
Pyszne obiady i przemiła obsługa ☺️ serdecznie polecam!
Weronika Kaczmarek
Weronika Kaczmarek
2019-02-23T17:13:45+0000
Zdecydowanie godne polecenia. Wyśmienite jedzenie i przyjemna atmosfera 😊
Natalia Kucinska
Natalia Kucinska
2019-02-23T15:20:42+0000
Bardzo miła obsługa! jedzenie przepyszne nie ma lepszego, bardzo domowa atmosfera jedzonko jak od babci 😍
Dorota Lesniowska
Dorota Lesniowska
2019-02-23T14:28:23+0000
Bardzo smacznie napewno tu wrócę 😊
Edyta Krzeminska
Edyta Krzeminska
2019-02-22T21:50:23+0000
Smaczne jedzenie, duże porcje i miła atmosfera, dziękujemy bardzo👍👏🤗
William Dell'Orefice
William Dell'Orefice
2019-02-19T20:18:54+0000
Fresh made food with a solid main menu as well as a rotating ‘meal of the day’. Good quality ingredients and great... tasting food. The price is very good and the atmosphere is really relaxed. The chef/owner is a really nice guy and clearly has a lot of passion about his food. Highly recommend the food to anyone. 4 out 4 meals so far and have been totally pleased with the food...and stuffed!read more
Wojciech Baginski
Wojciech Baginski
2019-02-17T23:47:44+0000
Dużo, pyszne i w dobrej cenie! Najlepsza polska szamka w UK...a jadałem w wielu miejscach na wyspach
Mariusz Starzycki
Mariusz Starzycki
2019-02-09T14:08:01+0000
Full Wypas schabowy na pol talerza bez sciemniania z panierka 😁, Polecam !!!
Agata Godnicz
Agata Godnicz
2019-02-08T21:38:04+0000
Same pysznosci mila atmosfera Polecam 👌
Henryk Kupka
Henryk Kupka
2019-02-03T21:45:52+0000
Super jedzenie goraco polecam !!!!💪👌👍😁 Burgera zabrałem na kolację, poprostu Mega i zajebiscie ostry 👹
Anna Tkaczyk
Anna Tkaczyk
2019-02-02T18:38:37+0000
Duże Porcje Świeże. Miła Obsługa Polecam
Adam Łechtański
Adam Łechtański
2019-02-02T17:13:13+0000
Fantastyczne kluski szare żeberka w kapuście przepyszne i do tego gigantyczne porcje. Miła obsługa i szybki... serwis.Polecamread more
Maciej Musialski
Maciej Musialski
2019-01-31T19:49:29+0000
Pyszne jedzenie, serwowane błyskawicznie w mega porcjach , zdecydowanie polecam!!!!!
Rafal Wesolowski
Rafal Wesolowski
2019-01-31T16:48:33+0000
Wszystko na 5 gwiazdek 🙂
Damian Skowroński
Damian Skowroński
2019-01-31T15:45:21+0000
Pyszne jedzonko i duze porcje 👍🙃😉
Dawid Korbanek
Dawid Korbanek
2019-01-28T09:32:57+0000
pyszne jedzonko szybka i mila obsługa
Łukasz Kuzan
Łukasz Kuzan
2019-01-27T10:42:49+0000
zdecydowanie godna polecenia, palce lizać!
Dawid Czubała
Dawid Czubała
2019-01-23T16:44:59+0000
No co tu dużo pisać? Wyśmienicie! Wystarczyła jedna wizyta w lokalu by stać się stałym klientem. Obiady tak jak... to się mówi "U Babci Najlepsze" to tutaj można napisać "Najlepsze u Gutka" Pyszne jedzenie, sprawna dostawa oraz bardzo miła obsługa. Rozmiar porcji w takich cenach nie ma konkurencji! Życze rozwoju lokalu oraz Polecam Gorąco.read more
Ilona Fila
Ilona Fila
2019-01-21T21:25:26+0000
Hot dog i hamburger mega pyszne jak rowniez domowe jedzenie bardzo smaczne! Bardzo mila obsluga,polecam!
Krzysztof G Od
Krzysztof G Od
2018-12-18T17:39:26+0000
pysio jak dla mnie. miła atmosfera
Agata Szyma
Agata Szyma
2018-12-17T20:17:43+0000
pyszne jedzenie 🙂 wielkie porcje 😮😃 polecam 🙂
Paulina Suchecka
Paulina Suchecka
2018-12-15T20:01:20+0000
Really good food I recommend it to everyone who likes to try something different 😊
Joanna Szczepaniak
Joanna Szczepaniak
2018-12-15T11:28:43+0000
Pyszne domowe jedzenie, miła obsługa i ogromne porcje w dobrej cenie! Pyszne zupy i drugie dania. Najlepszy... Cheeseburger ever - mięso pierwsza klasa. Gorąco polecam!read more
Maria Branecka
Maria Branecka
2018-12-14T23:16:46+0000
pierś z kurczaka z surówka _super,polecam
Patrycja Królik
Patrycja Królik
2018-12-13T23:00:44+0000
Ale najlepsze sa zapiekanki! Serdecznie polecam
Justyna Jurka
Justyna Jurka
2018-12-09T14:32:07+0000
Nawet nie ma słów, żeby opisać jak dobre jest tu jedzenie, po prostu trzeba spróbować 😊 Tego w Peterborough... brakowało.read more
Agnieszka Goluch
Agnieszka Goluch
2018-12-08T16:16:09+0000
Już dawno takiego domowego obiadu nie zjadłam jak dzisiaj
Przemek Wojtowicz
Przemek Wojtowicz
2018-12-05T17:48:57+0000
Fantastic home cooked authentic Polish traditional food!
Kasia Woźniak
Kasia Woźniak
2018-12-03T19:40:38+0000
Najlepsze miejsce w Peterborough z polskim jedzeniem . Obiady przepyszne 👍👌 A szybkie przekąski rewelacyjne .... Polecam ! 😉read more
Aleksandra Lewandowska
Aleksandra Lewandowska
2018-11-27T17:57:29+0000
Duże porcje, pyszne jedzenie i bardzo miła obsługa 🙂
Ewelina Lyska Ziółko
Ewelina Lyska Ziółko
2018-11-27T17:17:00+0000
Najlepsze polskie jedzenie jakie jadłam. Polecam każdemu, kto chce zjeść pysznie i przede wszystkim się najeść... do syta.read more
Kinga Mazurkiewicz
Kinga Mazurkiewicz
2018-11-25T17:44:26+0000
Bardzo dobre polskie jedzenie jak u mamy lub babci. Bardzo miła obsługa; fajna atmosfeta i fajna muzyka😊.... Polecam!!!read more
Martyna Kostka
Martyna Kostka
2018-11-21T20:03:58+0000
wysmienite jedzenie. profesjonalna obsługa. Jak u babci 🙂 gorąco polecam 😁
Agnieszka Myszka
Agnieszka Myszka
2018-11-19T23:26:32+0000
Przepyszne jedzenie i bardzo urozmaicone menu, wszystko świeżo przyrządzane 🙂 bardzo smacznie i domowo 🙂 gorąco... polecam !!! 5++++++read more
Andrej Olejár
Andrej Olejár
2018-11-15T20:37:37+0000
Good evening, I still can’t believe that i done “gigant burger” 😂 after 30 min. I can say finally !... ☝️😆 I wasn’t expecting that it will be so amazing. I recommend that new opened restaurant everybody. Dobry wieczór, Bardzo polecam nowo otwartą restauracje, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Dało trwało zanim zjadłem całego giganta 😂 dziękuje.read more
Grzegorz Krzysztof S
Grzegorz Krzysztof S
2018-11-14T18:46:01+0000
najlepsza knajpa w mieście. Polecam każdemu.💪👍😋
Marek Wieczorek CK
Marek Wieczorek CK
2018-11-12T14:48:34+0000
Dobre jadło ☺ Cena przystępna👍
Hieronim Okruszek
Hieronim Okruszek
2018-11-11T20:48:12+0000
Profesjonalna obsługa i bardzo dobry schabowy 🙂 polecamy.
Wiktoria Berkus
Wiktoria Berkus
2018-11-11T19:56:51+0000
smacznie , tanio , obsługa znakomita ... polecam w 100%
Joe Croos
Joe Croos
2018-11-11T19:03:25+0000
super jedzenie w dobrej cenie duże porcje nareszcie można jeść dobry obiadek 😁
Marek Jaromi
Marek Jaromi
2018-11-11T11:15:53+0000
Polecam......pyszne jedzonko.
Marcin Budak
Marcin Budak
2018-11-11T09:46:49+0000
Porcje duze I pyszne . Goraco polecam 😉
Anita Stępniewska
Anita Stępniewska
2018-11-10T18:20:55+0000
Gorąco polecam od otwarcia lokalu jestem stała klientka dla mnie dobra lokacja jedzenie świeże i obsługa bardzo... miła 😉☺💪👍 10/10 😉😃☺read more
Patrycja Ziemińska
Patrycja Ziemińska
2018-11-09T15:49:50+0000
Nawet nie próbujcie sobie wyobrazić pijąc jutro rano kawę jak smaczne jedzenie jest u GUTKA. Dzisiejszy... Przekładaniec MEGA ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Lukasz Marcinkowski
Lukasz Marcinkowski
2018-11-08T22:14:26+0000
Polecam! Smaczne jedzonko, duże porcje, w dobrej cenie.. i zdecydowanie najlepszy Kebab w Peterborough 🔥
Olech Mariusz
Olech Mariusz
2018-11-08T19:24:09+0000
Pyszne jedzenie i codziennie inne menu .
Dorota Weronika Kaczmarek
Dorota Weronika Kaczmarek
2018-11-08T19:12:50+0000
Właśnie wyszliśmy z lokalu.... masakra! 🙂 Pierś z kurczaka rozpływała się w ustach!!!!! Surówki jak za czasów... obiadków u babci!!!! A krupnik głowa mała! I to wszystko w cenie która nikogo nie przyprawi o zawał 🙂 serdecznie polecam, napewno wrócimy I to szybko!read more
Daniel Pacan
Daniel Pacan
2018-10-31T16:42:04+0000
Pyszne obiady w bardzo dobrej cenie
Justyna Kwiatkowska
Justyna Kwiatkowska
2018-10-24T09:03:51+0000
pyszne domowe obiadki polecam
Dawid Starzycki
Dawid Starzycki
2018-10-19T11:53:14+0000
Pyszne jedzonko i świeże, bardzo polecam 🙂
Katarzyna Balcerzak
Katarzyna Balcerzak
2018-10-09T18:45:28+0000
Przepyszne jedzenie, super cena, i swietna obsługa. Polecem.
Małgorzata Gajewska
Małgorzata Gajewska
2018-10-01T20:43:34+0000
Pyszne jedzenie, szybka i sprawna dostawa, miła obsługa. Polecamy
Piotr Zurek
Piotr Zurek
2018-09-26T07:38:44+0000
Dziękujemy panu Gutkowi za pyszne i obfite jedzenie, które przygotował na nasze przyjęcie ślubne. Pan Gutek to... pełny profesjonalista, solidny, punktualny ale i bardzo miły i kontaktowy pan. 5 gwiazdek ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Tomasz Piatek
Tomasz Piatek
2018-09-18T17:06:33+0000
super bardzo dobre polecam
Arkadiusz Maciejewski
Arkadiusz Maciejewski
2018-09-16T17:03:18+0000
Pyszne, tanie zawsze świeże składniki. Polecam 👌
Sylwester Ksiegowy
Sylwester Ksiegowy
2018-08-31T14:49:11+0000
Dobra szama
Angelika Ptak
Angelika Ptak
2018-08-23T15:24:18+0000
jedzenie przepyszne! nic dodać nic ująć !
Michael Jordan
Michael Jordan
2018-07-10T12:09:53+0000
wszystko super Pozdrawiam
Gosia Brzeska
Gosia Brzeska
2018-06-23T18:56:29+0000
Jedzenie pyszne i szybka obsługa.Polecam gorąco!!!!
Malgorzata Lusztyk Nachotko
Malgorzata Lusztyk Nachotko
2018-06-18T11:28:24+0000
Polecam obiadki i czekam na więcej � P.s jak juz mój Anioł powiedział ze duże porcje tz.ze 2 osoby sie najedzą... jedną �read more
Andziunia Angelika
Andziunia Angelika
2018-06-18T09:28:37+0000
Bardzo smaczne i mega porcje. Polecam serdecznie �
Alicja Szczesna
Alicja Szczesna
2018-06-14T11:27:55+0000
Polecam goraco jedzonko u GUTKA . Jedzonko pyszne, mila i szybka obsluga. Tego sie nie da opisac , to trzeba sprubowac... 🙂 Dziekuje Gutek za przepyszne jedzonko,cos czuje ,ze bede sie bardziej turlac 🙂 Pozdrawiamread more
Angelika Galczak
Angelika Galczak
2018-06-06T17:02:20+0000
Pyszne jedzonko... mega porcje 😀 mniam !
Mateusz Bielawski
Mateusz Bielawski
2018-06-05T20:06:54+0000
Bardzo smacznie , nie zawiodlem sie , polecam �
Maciej Ryba
Maciej Ryba
2018-05-07T13:59:02+0000
Angelika Goślińska
Angelika Goślińska
2018-04-27T19:06:15+0000
Konrad Krystel
Konrad Krystel
2018-04-27T17:40:48+0000
O panie !! Niebo w gębie ! Wszystko ciepłe dostarczone pod dom. Idealnie ! 10/10!
Natalia Grzybowska
Natalia Grzybowska
2018-04-25T15:29:46+0000
Pychota ���
Adi Driver
Adi Driver
2018-04-22T11:46:54+0000
W życiu nie jadłem lepszej golonki. Szczerze polecam !
Anna Krason
Anna Krason
2018-04-20T21:57:30+0000
Zajadam się � Obiadki pyszne jak u...Gutka! Polecam gorąco.
Agnieszka Joanna Socha
Agnieszka Joanna Socha
2018-04-20T16:03:29+0000
Pyszne jedzonko i świetny serwis. Także duża pomoc i wygoda 🙂 . Gorąco polecamy. Moja malutka uwielbia te obiady.
Agata Kacprzyk
Agata Kacprzyk
2018-04-18T15:46:47+0000
Obiadek był pycha � zupka rewelacja. Dziękujemy �
Adam Ciecierski
Adam Ciecierski
2018-04-14T20:09:57+0000
Jak dotychczas zjedliśmy pierś faszerowaną z serem zawiniętą w bekon i devolaje. Gorąco polecamy . Już wiemy co ... nasi goście będą jedli na komunijne przyjęcie. Potrawy z kuchni mistrza Gutka.read more
Andrzej Kotzknecht
Andrzej Kotzknecht
2018-04-14T15:07:57+0000
Smakowało było dużo polecam:)
Marlena Kotzknecht
Marlena Kotzknecht
2018-04-11T17:18:36+0000
Grzegorz Kamieniczny
Grzegorz Kamieniczny
2018-04-07T09:35:10+0000
Po pierwszym zamówieniu "na test" muszę przyznać 5 star� ponieważ szczawiowa smakowała jak u babci a krupnik... dzieciaki zjadły że smakiem � rybka i kurczaczek pyszniutki. Gorąco polecam i napewno będę zamawiał nie raz ���read more
Paula Król
Paula Król
2018-04-05T20:51:15+0000
Przepyszne jedzenie w dobrej cenie, zawsze świeże i na czas.. szeroki wachlarz posiłków do wyboru. Firma godna... poleceniaread more
Joanna Cze
Joanna Cze
2018-04-05T16:36:21+0000
Pycha !
Łukasz Kwiecień
Łukasz Kwiecień
2018-04-04T08:11:59+0000
Niebo w gębie normalnie 🙂 Trzeba koniecznie spróbować 🙂
Jack Kray
Jack Kray
2018-04-03T15:08:19+0000
Jedzonko jak u babci i porcję też takie . Jedzonko naprawdę super !!! Polecam 100%
Tom Sny
Tom Sny
2018-03-28T17:26:40+0000
Jedzenie jest pyszne, domowe jak u babci no i w bardzo przystępnej cenie. Polecam spróbować!!!
Celestyna RS
Celestyna RS
2018-03-26T20:07:23+0000
Serdecznie Polecam .!!!! Jedzonko pyszne i obsluga bardzo mila � P.S. Przekładaniec palce lizać... prawda Michał... Rak!?��read more
Dawid Lulko
Dawid Lulko
2018-03-23T14:59:28+0000
Bardzo dobre obiadki , naprawdę trzeba być głodnym żeby zjeść całość! Nic tylko zamawiać i delektować się... Polska kuchnią.read more
Marcin Adryan
Marcin Adryan
2018-03-20T18:26:59+0000
Jedzenie od Gutka jest normalnie obłedne niebo w gębie to mało powiedziane, Magda Gessler by się zawstydziła, coś... mi się wydaje ze jeszcze trochę i będzie sam robił rewolucję �read more
Magdalena Tutucka
Magdalena Tutucka
2018-03-16T17:51:47+0000
Przepyszne !! � nic dodać nic ująć ! Polecam 😉
Marcin Nowosielski
Marcin Nowosielski
2018-03-14T23:32:48+0000
Obiad bardzo dobry, jakość jak i ilość. Bardzo polecam ludziom, którzy nie mają czasu na gotowanie, odskocznia od... kebabów i innego badziewia.read more
Mar Jar
Mar Jar
2018-03-14T21:09:34+0000
Jedzonko pyszne ,swieze i godne polecenia mialam szczescie wygrac obiadek w konkursie dzieki czemu odkrylam te pyszne... domowe obiadki napewno skorzystam w przyszlosci .read more
Rafał Śliwa
Rafał Śliwa
2018-03-13T17:18:57+0000
Bardzo dobre obiady polecam
Krystyna Wojtasik
Krystyna Wojtasik
2018-03-08T23:08:26+0000
Kapusniak pyszny a leczo przepyszne polecam
Alex Pod
Alex Pod
2018-03-08T21:49:55+0000
Pyszne jedzonko, Kapuśniak dzisiaj Petarda 🙂 Serdecznie polecam, przemiły kucharz:)
Papa Smerf
Papa Smerf
2018-03-08T15:04:30+0000
Jedzenie konkretne !! Naprawde polecam !
Mateusz Bąk
Mateusz Bąk
2018-03-07T15:22:21+0000
Dania wysmienite wszystko idealne. Polecam!!!!
Kinga Wilson
Kinga Wilson
2018-03-07T15:10:37+0000
Pyszne obiady �
Kamil Padreski
Kamil Padreski
2018-03-07T15:08:41+0000
Anna Aig-Imoru
Anna Aig-Imoru
2018-03-07T13:59:12+0000
Serdecznie Polecam .!!!! obiadki sa pyszne i obsluga bardzo mila 😉 dziekuje bardzo
Next Reviews
Shopping Basket